06-48 53 81 89 INFO@ANGELISTA.EU

Visagie

Visagie

Visagie: Benadruk je natuurlijke schoonheid!

Visagie wordt gebruikt om uw natuurlijke schoonheid te accentueren. Hierbij wordt eveneens rekening gehouden met de gelegenheid waarvoor de make-up wordt gedragen. Een dag make-up vraagt namelijk een andere benadering dan een avond make-up.

Er wordt bewust gekozen voor make-up producten die kwalitatief hoogwaardig zijn. Niet alleen zijn de kleuren van de gekozen make-up voorzien van uitstekende pigmentatie, maar zijn deze ook mild voor uw huid.

Bij het aanbrengen van de make-up wordt ook rekening gehouden met de gekozen kleding en haarstyling, zodat deze met elkaar in harmonie zijn. Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt met de kennis van (kleur)styling, zodat de gekozen make-up in overeenstemming is met uw natuurlijke schoonheid en de gelegenheid.

Ook kan ik op locatie voor u werkzaam zijn al dan niet samen met (een door u gekozen) fotograaf om te assisteren bij een fotoshoot. Het is ook mogelijk om in individueel coaching of in groepsverband training bij mij te volgen, zodat u zelf eenvoudig thuis op professionele wijze make-up kunt aanbrengen.

Angelique

Kennismaken?

NEEM CONTACT OP