06-48 53 81 89 INFO@ANGELISTA.EU

Over Angelista

Over Angelista

Styling & more

Mijn naam is Angelique Duijzings. Ik ben de eigenaar van Angelista styling & more.

Vanuit mijn eigen ervaringen als zelfstandig ondernemer en werknemer in de uiterlijke verzorgingssector, jurist en docent heb ik besloten om mijn passie voor uiterlijke verzorging, didactiek en bijhorende kennis en vaardigheden te gebruiken om anderen te helpen hun doelstellingen te bereiken. Of dit nu zakelijke doelstellingen zijn of persoonlijke doelstellingen. Enthousiast en betrokken voorzie ik graag in de wens(en) van mijn cliënten.

Visagie en (kleur)styling heeft alles te maken met emotie en gelegenheid. Afhankelijk van hoe u zich voelt of de doelstelling die u wenst te bereiken, toont u zich aan de buitenwereld. Elk mens en persoonlijkheid is uniek en bijzonder. Hierbij kan Angelista u helpen om uw persoonlijke wensen op dat gebied te realiseren. 

Mijn dienstverlening is vanwege mijn praktische en academische achtergrond veelzijdig en afgestemd op uw wensen als cliënt. Op creatieve wijze draag ik met plezier bij aan het verwezenlijken van uw professionele doelstellingen en wensen. Dat kan zowel bij ondernemers als professionals die werkzaam zijn in loondienst.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met mij op om het een en ander nader te bespreken.

Angelique

Kennismaken?

NEEM CONTACT OP