06-48 53 81 89 INFO@ANGELISTA.EU

Styling

Styling

Personal styling: De beste versie van uzelf!

Net zoals elk mens uniek is, heeft ieder mens ook een eigen wens en behoefte voor (kleur)styling. De (kleur)styling is afhankelijk van de natuurlijke kenmerken van een individu, maar ook van de gelegenheid. Tot slot spelen persoonlijke voorkeuren en emoties een rol hierbij.

Aan de hand van een kleuranalyse of een stijlanalyse kan een individueel advies aan u worden verstrekt. Hierbij staat u centraal en wordt er goed naar uw wensen en doelstellingen geluisterd. Ook zal er aandacht worden gevestigd op relevante aspecten waar u nog geen rekening mee heeft gehouden.

U ontvangt bij een kleuranalyse een gepersonaliseerd kleurenpaspoort dat u in staat stelt de mooiste passende kleurcombinaties te maken. Bij de stijlanalyse ontvangt u een persoonlijk stijlboek, zodat u zelf op eenvoudige wijze het stijladvies kunt toepassen.

Eveneens is het mogelijk om op locatie uw garderobe te ordenen en/of als personal shopper uw garderobe op maat uit te breiden. Niet alleen wordt hierbij rekening gehouden met uw kleur- en stijladvies, maar tevens met de laatste mode en trends die bij u passen.

Angelique

Kennismaken?

NEEM CONTACT OP